Deze prachtige Traditionele Wit Scheepskies Diamanten Gouden Kast Bruin Lederen Band is een perfect voorbeeld van vakmanschap en stijl. Het is aangedreven door een Japans Miyota quartzwerk met een kast van 18k roségoud en een bruin krokodil lederen band. Met een diameter van 50 x 41 mm en een kastdikte van 11 mm is het perfect voor elke polsmaat. Het horloge is waterbestendig en heeft een saffierkristal voor krasbestendigheid.

De Vacheron Constantin Traditionele Wit Scheepskies Diamanten Gouden Kast Bruin Lederen Band is een tijdloos stuk dat bij elke outfit past. Het is perfect voor formele gelegenheden, maar ook voor casual gebruik. Of je nu op zoek bent naar een horloge om je stijl te complementeren of om cadeau te doen, deze Vacheron Constantin is de perfecte keuze.

Ga vandaag nog naar viphorloges.com om uw Vacheron Constantin Traditionele Wit Scheepskies Diamanten Gouden Kast Bruin Lederen Band te bestellen. Wij bieden gratis verzending op alle bestellingen binnen Nederland en België, en onze horloges zijn 100% authentiek en worden geleverd met een garantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*