Zwitserse Rolex Daydate Diamond Pave wijzerplaat en lunette en roestvrijstalen armband


De is een van de meest iconische horloges ter wereld. Het werd voor het eerst geïntroduceerd in 1956 en werd al snel een favoriet onder beroemdheden en royalty’s. De Daydate is verkrijgbaar in een breed scala aan materialen en stijlen, maar het meest populaire model is de stalen uitvoering met een witte wijzerplaat.

De Daydate is voorzien van een Zwitsers ETA-uurwerk, dat voor zijn precisie en betrouwbaarheid bekend staat. De stalen kast is gepolijst en de lunette is bezet met diamanten. De wijzerplaat is wit en heeft diamanten uurmarkeringen. De armband is gemaakt van roestvrij staal en heeft een vouwsluiting.


De Daydate is een veelzijdig horloge dat perfect is voor elke gelegenheid. Het kan worden gedragen met een pak of met vrijetijdskleding. Het is ook waterbestendig tot 100 meter, dus u kunt het dragen tijdens het zwemmen of douchen.

Als u op zoek bent naar een rolex replica van hoge kwaliteit die eruitziet en aanvoelt als het echte werk, dan is de Daydate het perfecte horloge voor u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*